Pražené kešu oříšky - aztécké koření
Jako milovníci kešu a kakaa si musíme přiznat, že toto se opravdu povedlo!
Nadstandartně kvalitní kešu w240 jsme opražili spolu s kakaem, se směsí koření Madam Cacao, třtinovém cukru a šťávě z kokosového květu. Vzniklý kořeněný kakao-karamel něžně obalil opražené kešu do silně návykového župánku.
Originální produkt Madam Cacao zaměřený na nejvyšší možnou kvalitu a malovýrobu.
Pražené kešu oříšky v karamelu
Náš karamel není tak úplně karamel, pro jednoduchost mu říkáme karamel bez bílého cukru. K výrobě používáme pouze kvalitní třtinový cukr, šťáva z cukrové třtiny a šťáva z kokosového květu.
Koření a 100% kakao hmota se s karamelem spojí a kešu oříšky jen mírně obalí a dodá jim sladce kořeněnou chuť s tónem kakaa.
Kešu na mlsání, energii i jako dárek
Známe to... prostě nás honí mlsná, ale nechceme jen tak "něco". Ideálně něco, kde je fajn nutriční hodnota společně s chuťovým zážitkem. A jsme tady!
Výhodou kešu v karamelu s kořením je totiž to, že sice jsou "návykové", ale zároveň vás nasytí, takže jich pozobete jen omezené množství a budete spokojeni.
Poctivý základ: kvalitní kešu w240, nejlepší koření a kakao criollo
Pražené kešu je naše chlouba. Proto jsme použili nejlepší a drahé kešu w240, tedy bílé hladké kešu, jemné struktury s velkými jádry. Výsledný produkt má tedy poctivý základ, který jsme ještě pozvedli na takovou úroveň, že to jen stěží najdete jinde. V tomto případě platí ono klišé: kvalita bez kompromisů.
Nutriční hodnota kešu
Kešu ořechy mají vysokou výživovou hodnotu, jsou dokonce řazené jako superpotravina. Obsahují hodně bílkovin, zdravé tuky a vlákninu a řadu cenných minerálů jako měď, fosfor, hořčík. Dokonce i vitamíny K, E a B.
Nic se nesmí přehánět, pokud byste baštili pouze kešu, brzy by vám praskly švy u kalhot :-)
Kde rostou kešu oříšky
Anacardium occidentale je název pro "kešovník", tedy strom, na kterém rostou jakási jablíčka zakončená právě kešu ořechem.
Není to známý fakt, ale původ této rostliny je v Amazonii. Dnes se pěstuje spíše v jiných oblastech v Africe i Asii. Brazilské kešu jsou naopak vzácnost.
Proč si sami vyrábíme pražené kešu v karamelu
- chtěli jsme vytvořit zcela jedinečný produkt
- můžeme zaručit kešu nejlepší kvality
- používáme cejlonské koření a koření z Amazonie, které si sami dovážíme
- nepoužíváme běžný cukr, ale kvalitní přírodní sladidla
- naše vlastní pražírna ořechů
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Unikát na českém trhu - amazonská vanilka extrakt. Bez umělých aromat a přísad. Silná koncentrace: pravá vanilka macerovaná a lisovaná do kvalitního cca 40% lihu. Stačí pár...
KAKAOVÉ BOBY CRIOLLO "XOCO RITUAL" – s kořením dle indiánského receptu Superpotravina Kakao Criollo, oceňovaný ekotyp kakaa s výjimečně dobrými chuťovými i nutričními...
Podobné produkty
Pralesní kakao FENIX Přesně takové, jaké to nejkvalitnější kakao má být: příjemně hořké, bez kyselosti a jeho kakaové slupky tak tenké, že se nemusí ani loupat. Tak trochu jako...
Kešujete? Pokud ano, tak kvalitu těchto premium kešu ořechů za takovou skvělou cenu oceníte. A pokud zatím ne, tak věřte, že určitě najdete dobrý důvod začít, a tady jste na...
KAKAOVÉ BOBY CRIOLLO "XOCO RITUAL" – s kořením dle indiánského receptu Superpotravina Kakao Criollo, oceňovaný ekotyp kakaa s výjimečně dobrými chuťovými i nutričními...
Pražená semínka v karamelu s kořením a kakao nibs podle aztéckého receptu. Zní to složitě? Tak to prostě musíte ochutnat :-)Složení: kakao criollo nibs, slunečnicová semínka,...